Nyheter fra UHR-Forskning
Samarbeidskonferansen 2023 arrangeres 9. februar i Oslo. Arrangører er Universitets- og høgskolerådet (UHR) og Forskningsinstituttenes fellesarena (FFA).
Det nærmer seg en viktig frist for å delta i oppstartsmøtet til konsortiet som skal følge opp den europeiske avtalen for revisjon av forskervurdering (Agreement on Reforming Research Assessment).
UHR vil signere den europeiske avtalen for revisjon av forskervurdering (European Agreement on Reforming Research Assessment). Det ble bestemt på UHRs styremøte 10. oktober.
UHR-konferansen 2022 ble arrangert 4. oktober. Tusen takk til alle innledere og deltakere, både digitale og fysiske, som bidro til at årets konferanse ble en god møteplass for universiteter og...
Bilde tatt gjennom et rundt vindu inn til konferanselokalet der deltakerne sitter i skoleoppsett
NARMA søker bidrag til vårkonferansen 2023. Frist for innsending av bidrag er 12. september 2022.
EARMA-konferansen 2022, 4. - 6. mai
Fra den 4. til 6. mai går EARMA-konferansen 2022 av stabelen i Oslo. Konferansen har de siste årene blitt utsatt flere ganger på grunn av pandemien.
Samarbeidskonferansen 2022
Diskuterte omstilling og hvordan universitetene, høyskolene og forskningsinstituttene kan samarbeide for å finne gode løsninger på samfunnsutfordringene.
Komiteen til EARMA-konferansen
Komiteen til EARMA-konferansen var nylig samlet i Oslo for å legge det faglige programmet til konferansen som arrangeres 4.-6. mai 2022.
Det nasjonale publiseringsutvalget innfører nå et nytt nivå X for tvilsomme tidsskrifter. Disse tidsskriftene vil kanskje ikke kunne utløse publiseringspoeng.
Forsidebildet til rapporten: Veileder for vurdering i akademiske karriereløp. Illustrert med en verktøykasse
UHRs arbeidsgruppe for åpen evaluering har siden 2019 jobbet med en veileder for vurdering i akademiske karriereløp. Veilederen er nå ferdig, og arbeidsgruppen foreslår et mer fleksibelt og...