Ledig stilling som IT-ingeniør/overingeniør i UHRs sekretariat

Illustrasjon av hånd som holder forstørrelsesglass over små menneskefigurer - Klikk for stort bildeIllustrasjon av rekruttering og ansettelse Shutterstock  Universitets- og høgskolerådet (UHR) har ledig 1 fast stilling for IT-ingeniør/overingeniør. UHR søker deg som kan forvalte eksisterende IT-systemer og bidra til å videreutvikle UHRs digitale arbeidsflater.

UHR er opptatt av til enhver tid å være oppdatert med digitale løsninger for kommunikasjon, informasjon og møter. Arbeidsoppgavene innebærer blant annet faglig ansvar for drift og utvikling av dagens digitale verktøy og systemer, dialog mot UHRs leverandører, forvaltning av lisenser, samt rådgivning ved valg av nye strategier/verktøy. Intern systemopplæring og brukerstøtte er en vesentlig del av arbeidet.

Stillingen ønskes besatt av en person med inngående kjennskap til nettverksstruktur i Windows, sikkerhetsløsninger og oppsett og drift av disse.

Generell interesse for universitets- og høyskolesektoren i Norge og arbeidserfaring fra høyere utdanningsinstitusjoner er en fordel, men ikke et krav.

Vi leter etter en løsningsorientert og initiativrik kollega som trives med å jobbe selvstendig og i team. Gode samarbeids- og kommunikasjonsevner er en forutsetning. Personlig egnethet vil bli vektlagt. Lønn etter kvalifikasjoner.

Se også utfyllende informasjon om stillingen, krav og kvalifikasjoner (PDF, 95 kB).

Nærmere opplysninger om stillingen kan fås av assisterende generalsekretær Hege Bolstad Pettersen, telefon 458 66 662 eller kontorsjef Nina Widding, telefon 922 31 519.

Søknadsfristen gikk ut 22. april 2020. 

Kontaktpersoner

Hege Bolstad Pettersen
Assisterende generalsekretær
E-post
Mobil 458 66 662
Nina Widding
Kontorsjef
E-post
Mobil 922 31 519