Ledig stilling som seniorrådgiver i UHR

Tegnet illustrasjon av menneskefigurer og forstørrelsesglass - Klikk for stort bilde UHR søker deg som kan bidra til å videreutvikle UHRs strategiske arbeid med høyere utdanning og forskning. Arbeidet er primært knyttet til å utvikle UHR-Kunst, design og arkitektur, UHR-Bibliotek og UHR-Museum. Stillingen omfatter oppgaver som saksutredning, formidling, planlegging av møter og seminarer, og kontakt med UHRs medlemsorganisasjoner og andre sentrale samarbeidspartnere. Den som ansettes må være åpen for endringer i arbeidsoppgaver over tid.

Stillingen ønskes besatt av en person med god kjennskap til minst ett av områdene.  Arbeidserfaring fra UH-sektoren og generell kjennskap til pågående prosesser i universitets- og høyskolesektoren i Norge er en forutsetning. Arbeidserfaring fra høyere utdanningsinstitusjoner er en fordel.

Vi leter etter en initiativrik kollega som har stor interesse for utdannings- og forskningspolitiske spørsmål, og som trives i rollen som pådriver i utviklingsprosesser. Gode samarbeidsevner og god skriftlig og muntlig framstillingsevne på norsk og engelsk er en forutsetning. Personlig egnethet vil bli vektlagt. Lønn etter kvalifikasjoner.

Nærmere opplysninger om stillingen kan også fås av assisterende generalsekretær Hege Bolstad Pettersen, telefon 458 66 662 eller kontorsjef Nina Widding, telefon 922 31 519.

Søknad og CV registreres elektronisk her: https://skjema.uhr.no/skjema/UHR025/, senest 20. mai 2019.

Last ned fullstendig stillingsbeskrivelse for mer informasjon.

Fant du det du lette etter?