Klart for stor stor europeisk konferanse i Oslo

Fra den 4. til 6. mai går EARMA-konferansen 2022 av stabelen i Oslo. Konferansen har de siste årene blitt utsatt flere ganger på grunn av pandemien.

EARMA-konferansen 2022, 4. - 6. mai - Klikk for stort bildeEARMA-konferansen 2022 arrangeres 4. - 6. mai i Oslo. EARMA

Denne artikkelen er over 1 år gammel og kan innehold utdatert informasjon

Nå er det endelig klart for noen spennende dager der over 1.000 personer fra hele Europa skal samles til EARMA-konferansen i Oslo. Dette er første gang at denne konferansen arrangeres i Norge.

EARMA (The European Association of Research Managers and Administrators) er en organisasjon som representerer de europeiske miljøene som arbeider med forskerstøtte. Konferansen er et viktig Europeisk forum, et sted å lære på tvers av land og sektorer samt å finne «beste praksis» på løsninger og prosjekter.

Det blir et omfattende og spennende program der blant annet Juraj Nociar («Head of Cabinet» for visepresident i Europakommisjonen), Jo Røislien (forsker, forfatter, formidler og tv-personlighet), ledere fra norske vertskapsinstitusjoner og mange flere vil være tilstede.  

EARMAs norske partnerne i forbindelse med konferansen er NARMA (norsk nettverk for forskningsadministrasjon), Universitets- og høgskolerådet (UHR), Forskningsrådet, Universitetet i Oslo, NMBU og OsloMet. Høyskolen Kristiania er representert gjennom sin rolle som sekretariat for NARMA. 

Les mer om konferansen på EARMAs nettsider

Kontaktpersoner

Aron Bræstrup Løsnes
Rådgiver
E-post
Mobil 97 68 02 05