Diskuterte samfunnsfagenes plass i videregående skole

I slutten av mai arrangerte UHR-Samfunnsfag enhetsmøte. Der ble det gjennomført valg og samtaler om samfunnsfagene i videregående skole.  

På enhetsmøtet Tine Arntzen Hestbek (NTNU) og Anne Julie Semb (UiO) gjenvalgt som nestleder og leder for UHR-Samfunnsfag. UHR

Møtet ble gjennomført i Bergen 28. og 29. mai. 

Møte med fremtidens studenter

UHR-Samfunnsfag er opptatt av fremtidens studenter, og ønsker å få bedre kunnskap om samfunnsfagenes plass i videregående skole og overgangen mellom videregående skole og høyere samfunnsfaglige utdanninger.

UHR-Samfunnsfag inviterte lærere og elever fra videregående skoler i Bergen til enhetsmøtet. Der ble det samtaler om samfunnsfagene i videregående skole. UHR

Derfor inviterte UHR-Samfunnsfag lærere og elever fra videregående skoler i Bergen til møtet. Det ble en god samtale om samfunnsfagenes innhold og opplegg i videregående skole, motivasjon, forventinger og forutsetninger for å studere samfunnsfag på universiteter og høyskoler, og hvordan samarbeid mellom UH-institusjoner og videregående skoler kan gjøres på nye og bedre måter.

Takk til Helene, Bjørn, Solveig, Merete og Ola for at dere delte deres erfaringer og ga oss gode innspill til hvordan vi kan jobbe videre. 

 Gjenvalgt

Det ble også gjennomført valg i forbindelse med enhetsmøtet. Der ble Anne Julie Semb (UiO) og Tine Arntzen Hestbek (NTNU) gjenvalgt som leder og nestleder for UHR-Samfunnsfag.