Delta på RUNIN-konferansen: Universiteter, innovasjon og regioner

Konferansen arrangeres 2. juni i Oslo. 

Denne artikkelen er over 1 år gammel og kan innehold utdatert informasjon

Etter hvert som kunnskapssamfunnet har blitt mer viktig, forventes universiteter og høyskoler i økende grad å spille en nøkkelrolle i innovasjon og regional utvikling. Dette har ført til at UH-institusjonene har tatt et større ansvar for det tredje samfunnsoppdraget gjennom relevant forskning, utdanning og innovasjonsaktiviteter. Rollen universiteter og høyskoler spiller i regional innovasjon er imidlertid mangefasettert og varierer i forskjellige kontekster.

Forskningsprosjektet RUNIN (The Role of Universities in Innovation and Regional Development) har sett på hvilken rolle Universiteter spiller i innovasjon og regional utvikling. Prosjektet gikk fra 2016-2021 og var finansiert av EU. Prosjektet inkluderte 14 PhD-prosjekter som både så på problemstillingen fra universiteters og regioners perspektiv. Prosjektet har resultert i et bredt og rikholdig kunnskapsgrunnlag.

Vi inviterer derfor til en konferanse hvor vi presenterer og diskuterer denne forskningen med interesserte. Konferansen passer for universitetsledere, universitetsansatte, politikere og beslutningstakere, samarbeidspartnere og andre interesserte. Konferansen avholdes på Nationaltheatret Konferansesenter i Oslo den 2. juni fra 09.30 -14.30.

Mer informasjon om program og påmeldingsskjema finnes på denne siden.
(Påmeldingsfrist 26. mai). Deltakelse er gratis.

Konferansen arrangeres av Universitetet i Stavanger i samarbeid med UHR.

Dato: 2. juni klokken 09.30-14.30
Sted: Nationaltheatret Konferansesenter

Mer informasjon om program og påmelding er på denne siden
Deltakelse er gratis. 

Påmeldingsfrist: 26. mai

Konferansen arrangeres av Universitetet i Stavanger i samarbeid med UHR.