Invitasjon til å bidra i kunnskapsutveksling innen forskningsledelse og -administrasjon på NARMAs årskonferanse

Norsk nettverk for forskningsadministrasjon (NARMA) er organisert under UHR. NARMAs årlige konferanse, som samler rundt 500 deltakere, er den viktigste nasjonale møteplassen for forskningsadministrativt ansatte i UH-sektoren. Nå inviterer NARMA alle som arbeider med forskningsadministrative tjenester om å bidra med innhold og presentasjoner på årskonferansen for 2021.

Bilde tatt gjennom et rundt vindu inn til konferanselokalet der deltakerne sitter i skoleoppsett - Klikk for stort bildeNARMA årskonferanse 2019 Ingrid Fadnes

Hovedtema for konferansen er «Europa i endring», og du kan foreslå et hvilket som helst tema eller perspektiv rundt forskningsledelse og -administrasjon innen felter som:

 • EU-finansiert forskning
 • Nasjonal forskningsfinansiering
 • Forskningsevaluering
 • IPR/kontrakter
 • Forskningsetikk
 • Open Science
 • Karriereutvikling innen forskningsadministrasjon
 • Talentprogrammer
 • Impact
 • Ansvarlig forskning og innovasjon (RRI)
 • Annet

NARMA er også interessert i «new and emerging topics» som forskningsadministrativt personale bør ha kjennskap til.

Du kan foreslå enten et paper eller en poster. Papers blir presentert muntlig på konferansen i de parallelle sesjonene, mens posters blir vist frem i en poster-sesjon. Posterne vil være utstilt på et egnet område i konferansehotellet. På grunn av begrensninger i programmet, kan programkomiteen foreslå at papers presenteres som posters. Angi i sammendraget om du foretrekker en poster-presentasjon eller en muntlig presentasjon.

Åpne «Skjema for forslag til bidrag» i nytt vindu. Du er velkommen til å ta kontakt på post@narma.no om du har spørsmål. NARMA ser frem til å motta ditt forslag innen 1. oktober 2020!

Årskonferansen arrangeres på Thon Hotell Arena i Lillestrøm tirsdag 9. og onsdag 10. mars 2021.

Se mer informasjon om konferansen og NARMA på nettsidene narma.no.

Logoen til NARMA er en grå puslespillbit foran ordet narma skrevet med små, røde bokstaver - Klikk for stort bilde

Norsk nettverk for forskningsadministrasjon (NARMA) skal bidra til kompetanseheving, karriereutvikling og kvalitetsheving innen UH-institusjonenes forskningsadministrative tjenester.

 

NARMA formidler relevant og oppdatert informasjon både fra nasjonale og internasjonale samarbeidspartnere. NARMA utvikler og tilbyr kompetansehevingsprogrammer med temaer fra bl.a. EUs rammeprogrammer for forskning og innovasjon for forskningsadministrative støttefunksjoner og forskningsledelse i samarbeid med Norges forskningsråd. Videre skaper NARMA møteplasser og bygger nettverk som kan bidra til gjensidig læring, kunnskapsutveksling og profesjonalisering av ansatte i forskningsadministrasjon.