Representantskapsmøte 2022

UHRs representantskapsmøte arrangeres torsdag 19. og fredag 20. mai 2022 ved Høgskulen på Vestlandet, Campus Bergen.

Høgskulen på Vestlandet, Campus Bergen - Klikk for stort bildeHøgskulen på Vestlandet, Campus Bergen HVL \ Mauricio Esteban Pavez Ramirez

Torsdag 19. mai avholdes et seminar ved tittelen «Forskning og utdanning i hele landet: Hvorfor er det viktig? Hvordan sikrer vi god desentralisert kunnskapsproduksjon?

Det formelle representantskapsmøtet avholdes fredag 20. mai. Saksliste og sakspapirer til møtet blir sendt ut senest fredag 6. mai. 

Det avholdes et uformelt rektormøte i forkant av representantskapsmøtet fredag 20. mai fra kl 09.00-10.00. 

Foreløpig program:

Overnatting

Deltakere bestiller hotellrom selv. Det er reservert rom på Scandic Torget, Bergen, fra 19.-20. mai. Pris per rom/natt er kr 1.350. Bestilling gjøres her www.scandichotels.com. Benytt bookingkoden dere har mottatt på e-post, og velg riktig hotell – Scandic Torget – ved bestilling. Bookingfrist er 20. april. Etter den datoen kan hotellet ikke garantere ledig kapasitet eller pris. Den enkelte gjør selv opp med hotellet ved avreise. 

Kollektivtilbud mellom Scandic Torget og Høgskulen på Vestlandet, Kronstad 

Det er enkelt å ta bybanen fra sentrum (Byparken bybanestopp) og opp til Høyskolen sitt «eget» bybanestopp, Kronstad. Gangavstanden fra Scandic Torget til bybanestoppet er ca 7 minutter og turen med bybanen tar ca 9 minutter. Benytt Skyss-appen for kjøp av billett. 

Transport fra Scandic Torget til Ulriksbanen (torsdag kveld) 

Det er bestilt buss/fellestransport fra Scandic Torget til Ulriksbanen i forbindelse med middagen torsdag kveld. Både busstransport og turen med Ulriksbanen er inkludert i deltakeravgiften. 

Det er fullt mulig å komme seg til og fra Ulriken og restauranten på andre tidspunkt, men da med det ordinære rutetilbudet. Dette er i så fall ikke inkludert og må betales av den enkelte. 

Kollektivtilbud fra Høgskulen på Vestlandet, Kronstad til Flesland 

Det er enkelt å ta bybanen fra Kronstad til Flesland. Gangavstanden fra campus til Kronstad holdeplass er ca 4 minutter. Turen med banen tar ca 33 minutter. Benytt Skyss-appen for kjøp av billett. 

Dato: 19. - 20. mai

Sted: Høgskulen på Vestlandet (Campus Bergen), Kronstad 
Møterom: Mimes brønn (rom B131)

Sakspapirer

Deltakeravgift 

Deltakeravgiften er kr 2.000,- per person. Dette inkluderer 2 lunsjer, kaffepauser, middag på Skyskraperen Restaurant på Ulriken samt transport tur/retur restauranten. 

Påmelding 

Påmeldingsfristen var mandag 25. april. 

Kontaktpersoner

Ingrid Skjennum
Kontorsjef
E-post
Mobil 922 56 283