NARMA har åpnet påmeldingen til «Europa i endring; fra politikk til praksis»

Illustrasjon med to puslespillbiter som løftes opp mot solen av to hender og holdes inntil hverandre - Klikk for stort bilde Baona, iStock  Fra tirsdag 9. mars til torsdag 11. mars 2021 kan du logge deg inn på NARMAs årskonferanse hver morgen. Du vil få servert et variert program med aktuelle temaer innen forskningsadministrasjon og -ledelse.

Konferansen åpnes av Forsknings- og høyere utdanningsminister Henrik Asheim.

Sesjonene vil ha temaer som Horisont Europa, talentutvikling for unge forskere, åpen forskning, ansvarlig forskningsevaluering, bærekraft, innovasjon, internt samarbeid for styrket forskningsadministrasjon, forskerutdanning – «training the mindset» m.m.

I år kan du få med deg alle postene på programmet, det er ingen parallellsesjoner. Vi starter hver dag med en keynote. Detaljer i programmet oppdateres løpende, så følg med i programoversikten!

Programoversikt, påmelding og mer om arrangementet finner du på Narmas nettsider, eller meld deg på her med en gang!

NARMAs arbeidsutvalg ønsker dere hjertelig velkomne til NARMAs første digitale konferanse!

Logoen til NARMA er en grå puslespillbit foran ordet narma skrevet med små, røde bokstaver - Klikk for stort bilde Norsk nettverk for forskningsadministrasjon

NARMA er et nettverk organisert under UHR. Formålet med nettverket er blant annet å bidra til bedre uttelling for norsk forskning på nasjonale og internasjonale konkurransearenaer. NARMA  er knyttet til UHR-Forskning og har eget sekretariat og arbeidsutvalg.