Viktig informasjon

UHR samler de viktigste nyhetene for sektoren på UHRs nettside om koronasituasjonen 
Siden oppdateres fortløpende.

Ledig stilling som rådgiver/seniorrådgiver (ett års vikariat)

Illustrasjon av menneskefigurer, der en av figurene vises under et forstørrelsesglass - Klikk for stort bildeStilling ledig i UHR 

Universitets- og høgskolerådet (UHR) har ledig stilling som seniorrådgiver/rådgiver (ett års vikariat) fra april 2020. En av våre dyktige medarbeidere skal ut i permisjon, og vi trenger derfor en som kan erstatte henne i permisjonstiden.

Vi søker deg som er interessert i utdanning og forskning og som ønsker å jobbe nasjonalt med strategisk utvikling av lærerutdanningene som sekretær for UHR-Lærerutdanning. Sentrale arbeidsoppgaver er saksutredning, formidling, planlegging av møter og seminarer. Du vil arbeide tett med kolleger i sekretariatet og ha utstrakt kontakt med UHRs medlemsinstitusjoner, myndigheter og interesseorganisasjoner.

Stillingen ønskes besatt av en person med god kjennskap til universitets- og høyskolesektoren. Arbeidserfaring fra høyere utdanningsinstitusjoner og spesiell kjennskap til lærerutdanningene er en fordel, men ikke et krav.

Kvalifikasjoner

  • God kjennskap til høyere utdanning og forskning
  • Erfaring med saksbehandling og enklere utredningsarbeid
  • Arbeidserfaring fra en av UHRs medlemsinstitusjoner er en fordel
  • Kjennskap til norsk lærerutdanning er en fordel
  • Utdanning på masternivå. Realkompetanse kan kompensere for manglende utdanningskrav

Vi leter etter en initiativrik kollega som har stor interesse for høyere utdanning og forskning og som trives i rollen som koordinator og tilrettelegger. Gode samarbeidsevner og god skriftlig og muntlig framstillingsevne på norsk og engelsk er en forutsetning. Personlig egnethet vil bli vektlagt. Lønn etter kvalifikasjoner.

Nærmere opplysninger om stillingen kan fås av assisterende generalsekretær Hege Bolstad Pettersen, telefon 458 66 662 eller kontorsjef Nina Widding, telefon 922 31 519.

Søknadsfristen var: 10. februar 2020.

Kontaktpersoner

Hege Bolstad Pettersen
Assisterende generalsekretær
E-post
Mobil 458 66 662
Nina Widding
Kontorsjef
E-post
Mobil 922 31 519