EUAs Learning and Teaching Forum i Warsawa

EUAs andre Learning & Teaching Forum gikk av stabelen 14.-15. februar i Warsawa. Konferansens tema var «Towards successfull learning: Controversies and common ground», og var i stor grad basert på arbeidet som har vært gjort i fire arbeidsgrupper i løpet av året. Arbeidsgruppenes rapporter finnes på EUAs nettsider:

Klikk for stort bildeKjetil S. Larsen fra Norges Handelshøyskole og Espen Fosse fra Høgskulen på Vestlandet utveksler erfaringer og synspunkter med Tomaž Deželan fra Universitetet i Ljubliana

Denne type konferanser er nyttige møteplasser og muligheter til å skape nettverk over landegrenser, programmet bød på både plenumssesjoner, workshops og presentasjoner.

Norge var godt representert i salen på konferansen, men eneste nordmann på programmet var Bjørn Stensaker fra Universitetet i Oslo, som gjorde et godt forsøk på å bidra også med kontroverser. Avslutningsseansen «Many paths to a common goal», hvor han delte scenen med irske Marian McCarthy, ble konferansens faglige høydepunkt. EUA har lagt ut en ekspertkommentar fra Stensaker på sine nettsider, som omhandler forskningsbasert utdanning og koblingen mellom forskning og utdanning.

Klikk for stort bildeBjørn Stensaker under avslutningssesjonen

Fant du det du lette etter?