Viktig informasjon

På grunn av koronasituasjonen er alle fysiske møter i UHR-regi utsatt eller erstattet av digitale alternativer.
UHR samler de viktigste nyhetene for sektoren på UHRs side om koronasituasjonen Siden oppdateres fortløpende.

EARMA-konferansen 2020 er utsatt

Illustrasjon av logoen til konferansen med sirkler i lilla og gult - Klikk for stort bildeEARMA-konferansen i Oslo 2020  

EARMA-konferansen 2020 arrangeres i Oslo i april 2020. Konferansen er Europas viktigste og største forskningsadministrative møteplass og læringsarena for universiteter, forskningsinstitutter og forskningsfinansierende organisasjoner, ikke minst når det gjelder EUs forskningsprogrammer. Konferansen samler forskningsledere og organisatorer fra hele Europa, og det var kunnskaps- og miljøbyen Oslo i konkurranse med 18 andre byer som ble valgt som vertsby for 2020. UHR har vært sentral i å bringe arrangementet til Oslo. 

Programmet for EARMA 2020 er nå klart og påmeldingen er åpnet. Konferansen er fullspekket med over 100 nyttige, interessante og tankevekkende økter over tre dager. Det ventes at Oslo-konferansen blir den hittil største EARMA-konferansen med over 1000 deltakere. På programmet står blant annet temaer knyttet til EUs nye forskingsprogram Horisont Europa, åpen forskning, forskningsstrategi, etikk, forskningsdata, bærekraftsmål, m.m.

Konferansen har også et omfattende sosialt program der deltakerne får utforsket Oslo, og samtidig utvidet nettverket sitt. Fjordsauna, vikingskip og morgenjogg er noe av det deltakerne kan velge mellom. Se konferansens egen nettside for oppdatert program og lenke til påmeldingen. «Early Bird»-påmeldingen varer til 31. januar 2020. 

Lokalt vertskap

Det var UHR som i 2018 gjennom NARMA (Norsk nettverk for forskningsadministrasjon), sammen med Universitetet i Oslo, OsloMet, NMBU og Forskningsrådet, søkte om å få konferansen til Norge og som nå er lokalt vertskap for konferansen. Siden EARMA er i Oslo i 2020, arrangeres ikke NARMAs årlige konferanse i 2020.

EARMA
EARMA (European Association of Research Managers and Administrators) er en sammenslutning for samarbeid og faglig utvikling innen forskningsledelse og forskningsadministrasjon, med institusjons- og enkeltmedlemmer over hele Europa

EARMA-konferansen 2020
Dato: 27. til 29. april 2020
Sted: Oslo Kongressenter, Youngs gate 21, Oslo
Konferansens nettside og påmeldingslenke