Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å motta informasjon om arrangementer, nyheter o.l.


RSS

Aktuelt fra UHR kan abonneres på via RSS-feed

ContentStart

Utdanningsdirektoratets arbeid med fagfornyelsen

Publisert: 06.03.18

Utdanningsdirektoratet (Udir) er i ferd med å fornye læreplanene for grunn- og videregående opplæring. Første skritt er å komme frem til kjerneelementene i fagene, og Udir inivterer nå til innspillsrunde.

Målet med fagfornyelsen er at fagene skal få mer relevant innhold, tydeligere prioriteringer og at sammenhengen mellom fagene skal bli bedre. Første ledd i arbeidet er å fastsette kjerneelementene i hvert enkelt fag. Kjerneelementene skal sette rammene for innholdet i de nye læreplanene som skal foreligge høsten 2020. 

Innspillsrunden for kjerneelementene i fagene er nå åpen, og fristen for å legge inn forslag er 17. april. For mer informasjon om prosessen, følg lenken til Udirs nettsider.

Utdanningsdirektoratet søker også etter engasjerte og dyktige personer til arbeidet med å utvikle selve læreplanene for alle grunnskolens fag og de gjennomgående fagene i videregående opplæring. Følg lenken til Udirs nettsider for mer informasjon og mulighet til å foreslå personer. Fristen for oppnevning er 9. april. 

Les for øvrig mer om UHRs arbeid med fagfornyelsen ved å følge denne lenken

Tilbake

ContentEnd