Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å motta informasjon om arrangementer, nyheter o.l.


RSS

Aktuelt fra UHR kan abonneres på via RSS-feed

ContentStart

Ledig stilling som seniorrådgiver i Universitets- og høgskolerådets sekretariat

Publisert: 21.02.18

Universitets- og høgskolerådet (UHR) har ledig 1 fast stilling som seniorrådgiver.

UHR søker deg som kan bidra til å videreutvikle UHRs strategiske arbeid med høyere utdanning og forskning. Arbeidet er primært knyttet til å etablere og utvikle UHRs strategiske enheter for humaniora og samfunnsvitenskap, og omfatter oppgaver som saksutredning, formidling, planlegging av møter og seminarer, og kontakt med UHRs medlemsorganisasjoner og andre sentrale samarbeidspartnere. Den som ansettes må være åpen for endringer i arbeidsoppgaver over tid.

Stillingen ønskes besatt av en person med god kjennskap til pågående prosesser innenfor humaniora og samfunnsvitenskap, både nasjonalt og internasjonalt.  Generell kjennskap til universitets- og høyskolesektoren i Norge er en forutsetning. Arbeidserfaring fra høyere utdanningsinstitusjoner er en fordel.

Vi leter etter en initiativrik kollega som har stor interesse for utdannings- og forskningspolitiske spørsmål, og som trives i rollen som pådriver i utviklingsprosesser. Gode samarbeidsevner og god skriftlig og muntlig framstillingsevne på norsk og engelsk er en forutsetning. Personlig egnethet vil bli vektlagt. Lønn etter kvalifikasjoner.

Full utlysningstekst kan lastes ned her.

Nærmere opplysninger om stillingen kan fås av assisterende generalsekretær Hege Bolstad Pettersen, telefon 458 66 662 eller kontorsjef Nina Widding, telefon 922 31 519.

Søknad og CV merket med «Seniorrådgiver 2018» sendes per e-post til UHR ved nina.widding@uhr.no senest 25. februar 2018.

Tilbake

ContentEnd