Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å motta informasjon om arrangementer, nyheter o.l.


RSS

Aktuelt fra UHR kan abonneres på via RSS-feed

ContentStart

Aktuelt fra Universitets- og høgskolerådet - UHR

Nyheter fra institusjonene

Publisert:23.01.18

Nye Universitets- og høgskolerådet (UHR)

Universitets- og høgskolerådet (UHR) har fått ny organisering fra 1. januar 2018. UHRs strategiske råd og utvalg får nye navn og konstitueres i løpet av våren. Etter påske lanserer vi nye nettsider og grafisk profil. 

Publisert 19.02.18

Ledig stilling som seniorrådgiver i Universitets- og høgskolerådets sekretariat

Universitets- og høgskolerådet (UHR) har ledig 1 fast stilling som seniorrådgiver.

UHR søker deg som kan bidra til å videreutvikle UHRs strategiske arbeid med høyere utdanning og forskning. Arbeidet er primært knyttet til å etablere og utvikle UHRs strategiske enheter for humaniora og samfunnsvitenskap, og omfatter oppgaver som saksutredning, formidling, planlegging av møter og seminarer, og kontakt med UHRs medlemsorganisasjoner og andre sentrale samarbeidspartnere. Den som ansettes må være åpen for endringer i arbeidsoppgaver over tid.

Publisert 19.02.18

Ledig stilling som konsulent i Universitets- og høgskolerådets sekretariat

Universitets- og høgskolerådets (UHR) sekretariat søker positiv, fleksibel og serviceinnstilt person til stilling som konsulent i 80 % stilling. Det kan være aktuelt med full stilling på sikt.

Publisert 16.02.18

Overgangsordninger mellom tekniske fagskoleutdanninger og ingeniørutdanninger på universiteter og høyskoler

UHR-MNT og Nasjonalt utvalg for teknisk fagskoleutdanning (NUTF) har nedsatt en arbeidsgruppe som skal bidra til bedre overgangsordninger mellom tekniske fagskoleutdanninger og ingeniørutdanninger på universiteter og høyskoler. Arbeidsgruppen hadde sitt første møte torsdag 15. februar.

Publisert 13.02.18

Nye arbeidsutvalg og ledelse for UHR-Helse og sosial og for UHR-Utdanning

Nye Universitets- og høgskolerådet (UHR) implementeres fra 1. januar 2018 og i løpet av våren 2018 vil UHRs strategiske råd og utvalg konstitueres og få nye navn, arbeidsutvalg og ledelse. UHR-Helse og sosial og UHR-Utdanning har nå hatt sine konstituerende møter og fått ny ledelse og nytt arbeidsutvalg.

ContentEnd